MAGAZİN

Can Yaman'ın o tavrından sonra işler değişti!

"Can, İspanya'daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Açıklamaları talihsizdi ama bitti artık."

Oyuncu Can Yaman'ın İspanya'da bir kadın hayranına verdiği cevabın yankıları sürmeye devam ediyor. Şubat ayında yeni bir dizeye başlayacak olan Can Yaman'ın açıklamalarının ardından dizinin yapımcısı Faruk Turgut dizinin çekimlerinin ertelendiğini açıkladı.

Can Yaman, İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Bir kadın hayranının sorduğu soruya Yaman’ın verdiği cevap magazin dünyasını karıştırdı.

Sosyal medyada da olay olan açıklamaya ünlü isimlerden tepki yağdı.

Yaşanan bu olaylardan sonra Can Yaman'ın şubat ayında çekimlerine başlayacak olduğu yeni dizisi eylül ayına ertelendi.

Çekimleri durduran Faruk Turgut, Kanal D ekranlarında yayınlanan "2.Sayfa" programına bağlanarak konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

Can Yaman'ın dizisi şubat ayında başlayacaktı fakat birtakım aksaklıklar oldu. O yüzden ben yapımcısı olarak diziyi eylüle erteledim. Senaryoda hoşuma gitmeyen birkaç bir şey oldu. Can, İspanya'daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Açıklamaları talihsizdi ama bitti artık. Yok öyle şeyler, ta ki eylül ayındaki dizi çekimine kadar.

Faruk Turgut'un ayrıca Can Yaman'ı her şeyden uzaklaşması için Kıbrıs'a gönderdiği de ortaya çıktı. 

Yaman'ın Kıbrıs'tan sonra uzun bir yurt dışı tatiline gideceği, hemen ardından da Faruk Turgut'un onu Bebek'teki evinden taşıyıp gözlerden uzak bir semte yerleştireceği de konuşulanlar arasında.

Can Yaman, askerliğini yaptıktan sonra ise İtalya'daki "Survivor" programını sunacak ve bir süre Türkiye'den uzak kalacak. 

Yorumlar
Günün Manşetleri