MAGAZİN

Cem Yılmaz o sözleri Haluk Levent için mi söyledi?

Cem Yılmaz'ın son gösterisinde Haluk Levent için "Büyük vurgun yakında" dediğini iddia edildi. Haluk Levent sosyal medyadan Cem Yılmaz'a sorunca ortalık fena karıştı.

AHBAP hareketi'ni de yöneten Haluk Levent hakkındaki söylenti üzerine Cem Yılmaz'a Twitter hesabı üzerinden ne demek istediğini sordu. 

Soyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Levent, "Sevgili Cem Yılmaz. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen “yakında” olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın “vurgun”u? 1 TL'lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın?" dedi.

Haluk Levent telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında ise şunları söyledi: 
"Ben Twitter'da yazdım. Gereksiz bir alınganlık yaptım. Söylemiş olabilir, olmayabilir. Espridir, değildir. Ben geçen hafta annemi kaybettim. Canımı kaybettim. Onun iki gün sonrasında kahramanım dediğim Servet abim vardı onu kaybettim. Üst üste gelen bu ölümler beni yıpratmış olabilir.

Bir taraf diyor ki 'o anlamda söylemedi' diğer taraf 'o anlamda söyledi' diyor. Gece satinde Cem'i aramak istemedim. Bu benim kafama takmam gereken bir şey değildi. Bu konuyu Twitter'a yazmam benim hatamdı.