MAGAZİN

Deniz Çakır'dan ünlü sunucuya Kim Kardashian tepkisi! Ece Üner'den okkalı cevap geldi

Ünlü sunucu Ece Üner'in, Türkiye ve Azerbaycan hakkında skandal ifadelere imza atan Kim Kardashian'ı eleştirdiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Oyuncu Deniz Çakır, Üner'in açıklamasından duyduğu rahatsızlığı ''Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor..'' sözleriyle dile getirdi. Ece Üner'in cevabı ise gecikmedi...

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ın, Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarıyla ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

"HEPİMİZ YAKINDAN TANIDIĞI BÜYÜK BİR KAYNAĞI VAR"

Ece Üner, "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" dedi.

ECE ÜNER'İN TEPKİSİNE BEĞENİ YAĞDI

Üner'in cevabı, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ece Üner’in tepkisi sosyal medyada gündem oldu ve binlerce beğeni aldı.

DENİZ ÇAKIR, RAHATSIZ OLDU

Fakat çoğu kişinin aksine ünlü oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesbaından ünlü spikerin üslubunun yanlış olduğunu dile getirdi.

''BU ÜSLUP İLE ANA HABER BÜLTENİ SUNUYOR.. İNANILIR GİBİ DEĞİL''

Deniz Çakır, paylaşımında "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur.  Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil.“ dedi.

DENİZ ÇAKIR'IN SÖZLERİNE ECE ÜNER'DEN OKKALI YANIT

Ünlü sunucu Ece Üner, Deniz Çakır'ın kendisine yönelik sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Üner paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Pes’miş!Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim!Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak!Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!

Biraz da Can Yücel okuyun! Kavramlarınız yerine otursun!''

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri