MAGAZİN

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'dan sonra Uyanış mı geliyor? Yapımcı Mehmet Bozdağ'dan yeni film mesajı

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman filmlerinin ardından seriye yeni bir film daha mı ekleniyor? Diriliş ve Kuruluş dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yeni filmin mesajını sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi milyonlar tarafından ilgi gören yapımlara imza atan Mehmet Bozdağ isminin Uyanış olabileceği söylenen yeni filmle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Mehmet Bozdağ'ın açıklaması Diriliş ve Kuruluş hayranlarını heyecanlandırdı. Uyanış'ın konusu ne?

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Mehmetçik Kut'ul Amare dizilerinin ve Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminin yapımcı, senaristi Mehmet Bozdağ'dan hayranlarını heyecanlandıran bir açıklama geldi. Mehmet Bozdağ yeni filme dair mesaj verdi. Peki Mehmet Bozdağ'ın yeni çıkarmayı düşündüğü filmin adı Uyanış mı olacak? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın devamı mı olacak? İşte tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul dizisiyle televizyon sektöründe adından söz ettirmeye başlayan yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ gelen olumlu tepkiler ve Diriliş Ertuğrul'u her gün zirveye taşıyan reyting verilerinden sonra devam dizisi olan Kuruluş Osman'ı çekmeye karar vermişti. Mehmet Bozdağ şimdi Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli sinema filminden sonra ikinci film için mesaj verdi.

Bilindiği üzere başrol Ertuğrul Gazi karakterini Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi milyonlarca seyirci tarafından takip edilmiş ve yayınlandığı her gün reytinglerde zirveye oturmuştu. 

Diriliş Eruğrul dizisinin devam dizisi olan Kuruluş Osman da reyting sıralamalarındaki birincilik bayrağını kimseye bırakmadan doğrudan devraldı. Başrolünü yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in oynadığı dizi yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren reyting sıralamalarında zirveyi kimseye bırakmadı. İzleyiciler şimdiden Kuruluş Osman'dan sonra yeni projelerin gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Merak edilen sorunun cevabını yapımcı Mehmet Bozdağ verdi...