MAGAZİN

Diriliş Ertuğrul'un baş rolü Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a dönüyor mu? Hayranlarını meraklandıran kare!

Diriliş Ertuğrul'un başrolü Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a dönüyor mu? Sevenlerini meraklandıran fotoğraf karesi! Diriliş Ertuğrul dizisinin beğeniyle takip edilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisine geri döneceği iddialarıyla gündemde. Diriliş Ertuğrul dizisinin sona ermesiyle başlayan devam dizisi Kuruluş Osman'da rol almayacağı duyurulan Engin Altan Düzyatan hayranlarının yakın markajında. Kafalardaki kilit soru ise Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a dönecek mi?

TRT 1 ekranlarının kısa sürede vazgeçilmezi haline gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, FOX TV'de yayımlanan Kurşun dizisinde reyting kurbanı olmuş, dizisi kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Diriliş Ertuprul dizisinde oynadığı Ertuğrul karakteriyle tüm seyircilerin takdirini toplayan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman'da rol alıp almayacağı iddialarıyla gündemde. Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi olarak yeniden diziye gireceği iddiaları yer alan Engin Altan Düzyatan, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf ile bu tür beklentilerin oluşmasına neden olmuştu. Peki, Diriliş Ertuğrul'un beğenilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisi ile ekranlara geri dönecek mi? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler... Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz, 1979 İzmir doğumlu, Türk oyuncu ve sunucudur. ... 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KURULUŞ OSMAN DİZİSİNE GERİ DÖNECEK Mİ?

Son olarak Fox TV ekranlarında rol aldığı Kurşun dizisindeki karakteri dolayısıyla sakallarını kesen Engin Altan Düzyatan, dizinin sona ermesinin ardından yeniden sakal bırakmaya başlamış ve bu durum dolayısıyla Diriliş Ertuğrul hayranlarının radarına takılmıştı.

Dizinin hayranları, sosyal medya üzerinden ünlü oyuncuya 'Diziye dönüyor musun?' sorusunu yöneltti. Engin Altan Düzyatan'ın konuyla ilgili yanıtı ise şu şekilde oldu;

Diziye dönmek isteyip istemediği sorularına yanıt veren Engin Altan Düzyatan, "Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum.