MAGAZİN

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'ine koronavirüs engeli! 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' filmi bir kez daha ertelendi

Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği performansla seyircinin takdirini kazanan Cengiz Coşkun yeni filmiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Beyaz perdede Selçuklu Devleti hükümdarı Alparslan'ı oynayacak olan ünlü oyuncu da koronavirüsten etkilendi. Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp rolünü oynayan Cengiz Coşkun'un yeni filmi 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' koronavirüs salgını nedeniyle bir kez daha ertelendi. 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' ne zaman vizyona girecek?

Seyircilerini 5 sezon boyunca ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin Turgut Alp'i Cengiz Coşkun beyaz perdede Selçuklu komutanı Alparslan'ı oynamak için kamera karşısına geçmişti. Diriliş Ertuğrul döneminde performansıyla büyük ilgi gören oyuncunun yeni rolü de hayranlarını heyecana boğmuştu. Fakat koronavirüs engeli Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun'u da vurdu. Cengiz Coşkun'un yeni filmi 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' bir kez daha ertelendi. Peki merakla beklenen 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' filmi ne zaman çıkacak? İşte cevabı...

Yapımcılık ve yönetmenlik koltuğunda Bilal Kalyoncu'nun oturduğu 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' filminin çekimlerine 17 Ekim'de Konya'da başlanmıştı. Merakla beklenen filmin başrolünde ise Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakteriyle seyircilerin hayranlığını kazanan Cengiz Coşkun bulunuyor.

Büyük Selçuklu Komutanı Sultan Alparslan'ın Romen Diyojen ile karşılaştığı Malazgirt Savaşı'nı konu alan 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' filmi için tam 14 milyonluk dev bir bütçe ayrılmıştı. Diriliş Ertuğrul'daki Turgut Alp rolüyle beğeni toplayan Cengiz Coşkun bu sefer de Alparslan rolüyle ilzeyicisiyle buluşmaya hazırlanıyordu.

Vildan Atasever, Haluk Piyes ve Caner Kurtaran gibi ünlü isimlerin de yer aldığı projenin yayın tarihi koronavirüs salgını sebebiyle sekteye uğradı. Daha önce birkaç kez ertlenen filmin çıkış tarihi bir daha ertelenmek zorunda kaldı.

Peki 'Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti' filmi ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilen sorunun cevabı...