MAGAZİN

Doktor Ender Saraç korona virüs karantinasında! Ender Saraç kimdir, kaç yaşında?

Korona virüs ünlü isimleri de yakalıyor. Ekranlarda ve gazete sayfalarında koronavirüsten nasıl korunulacağını anlatan Ender Saraç da koronavirüse yakalanarak hastaneye yatırıldı...

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili hem ekranlardan hem de Hürriyet gazetesindeki köşesinden halkı bilinlendirmeye çalışan ünlü doktor Ender Saraç, koronavirüse yakalandı. Saraç'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıkmlamasını eşi Benan Saraç canlı yayında yaptı. 

Yorumlarıyla koronavirüs salgınının başladığı ilk gününden itibaren virüsten nasıl korunacağını katıldığı yayınlarda anlatan Ender Saraç perşembe günü rahatsızlandı.
Benan Saraç, üst solunum yolunda sorun yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran Ender Saraç'ın karantinada test sonucunu beklediğini açıkladı.

Benan Saraç, şöyle konuştu: "Biliyorsunuz ki, şu anda test sonucu pozitif çıkan hiçbir vakanın şehri bile açıklanmıyor. İnsanlar panik yaşamasınlar diye..."

"Ve hasta mahremiyeti denilen bir şey var. Hukuki olarak bunun takipçisi olacağız. Bu konuda hastane çalışanlarının duyarlı olması gerekirdi. Hem işlerine olan saygıdan hem de hukuki olarak..."