MAGAZİN

Doktorluğa dönen güzellik kraliçesi korona hastalarını anlattı

İngiltere'nin güzellik kraliçesi Bhasha Mukherjee, koronavirüsle mücadele edilen bu günlerde asıl mesleği doktorluğa döndü. Mukherjee hastanede yaşadığı korkunç olayları anlattı.

İngiltere'nin güzellik kraliçesi Bhasha Mukherjee, koronavirüsle mücadele edilen bu günlerde asıl mesleği doktorluğa dönerek bütün taktirleri topladı. Göreve başlayan güzel doktor, hastanelerdeki malzemelerin eksikliğinden yakınırken; “Meslektaşlarımız, birlikte çalıştığımız insanlar, sinek gibi yerlere yapışıyor” diyerek durum hakkında endişe verici bir ifade kullandı.

İngiltere'nin Derby kentinde yaşayan Bhasha Mukherjee, 2 Ağustos'ta Londra'da düzenlenen Miss England yarışmasında İngiltere'nin en güzel kızı seçildi. 24 yaşındaki İngiltere güzelinin yarışmadan kısa süre sonra asıl mesleğinin doktorluk olduğu ortaya çıktı. Yakınlarını ziyaret etmek için gittiği Hindistan'da koronavirüs nedeniyle mahsur kalan güzel doktor, bir süre burada mahsur kaldıktan sonra ülkesine döndü.

CNN'e konuşan Mukherjee kararını, "Eve geri dönmek ve doğrudan gelip işe gitmek istedim. Miss İngiltere olmak ve ihtiyaç anında İngiltere'ye yardım etmek için daha iyi bir zaman olamazdı." dedi. Doktor olarak işe dönene kadar 1-2 hafta boyunca kendini tecrit eden Mukherjee, solunum alanında uzmanlaştığını ancak kriz dönemi nedeniyle istenilen her alanda görev yapacağını belirtti.

Korona mücadelesinde tanık olduklarını paylaşan İngiltere Güzeli, ''Meslektaşlarımız, birlikte çalıştığımız insanlar, sinek gibi yerlere düşüyor. Bunun sebebi de yeterli koruyucu ekipman ve maskenin olmayışı.'' ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Günün Manşetleri