MAGAZİN

Donald Trump'a şok! Barron Trump'ın gerçek babası kim? Aldatılma iddiası ortalığı salladı

ABD sular bir türlü durulmuyor. İç savaş ve sokak protestoları ülke siyasetini alt üst ederken magazin dünyası da Beyaz Saray'ın zirvesi hakkında çıkan haberler çalkalanıyor. Donald Trump'ın oğlu Barron Trump hakkında atılan bir twit ortalığı karıştırdı. Peki Donald Trump aldatıldı mı? Barron Trump'ın gerçek babası kim? İşte yaşananlar hakkında tüm detaylar...

ABD başkanı Donald Trump hakkında çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi ama bu sefer ki çok konuşulacağa benziyor. Ülkenin iç siyaseti zaten protestolarla kilitlenmiş durumdayken başkan Trump'ın magazin dünyasıyla da başı derde girdi. Atılan bir twit ortalığı yangın yerine çevirdi. Peki Melenia Trump hakkında ortaya atılan iddialar ne? Barron Trump'ın gerçek babası Donald Trump değil mi? İşte tüm merak edilenler...

First Lady Melania Trump'ın canı, Washington Post muhabiri Mary Jordan tarafından yazılan "Anlaşma Sanatı: Melania Trump’ın Anlatılmamış Hikayesi" adlı kitap nedeniyle sıkılmıştı.

Melania Trump'ın ekibi tarafından "tamamen hayal ürünü ve kurgu" olarak adlandırılan kitap, henüz yayınlanmadan pek çok makaleye konu olmuş, First Lady hakkındaki sırları gazete manşetlerine taşımıştı.

First Lady'nin canı, bu kez oğlu Barron ve kendisi hakkında atılan bir tweet nedeniyle sıkkın. Öyle ki, kendisi hakkındaki iddialara çoğu zaman yanıt vermemeyi seçen First Lady, bu kez karşı atağa da geçti.