MAGAZİN

Dondal Trump'ın eşi Melenia Trump'tan Ivanka Trump ve damat Kushner'e skandal sözler

ABD başkanlık koltuğuna veda etmeye hazırlanan Donald Trump'ın bir türlü anlaşamadığı eşi Melenia Trump bir kez daha magazin gündemine konu oldu. Melenia Trump'ın üvey kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner ile ilgili kullandığı hakaret içerikli ifadeler tartışmaların odak noktası haline geldi.

ABD’de dört yıllık Trump yönetiminin sonuna yaklaşılırken, Amerikan basını aile içerisinde yaşanan gerilimi ve güç çatışmasını gündem yaptı.

Bir dönem Melani Trump’ın yardımcısı ve danışmanı olarak görev alan Stephanie Winston Wolkoff, yaşadıklarını anlattığı kitabında bu gerilim detaylarını paylaştı.

Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady (Melania ve Ben: First Lady ile Dostuluğumuzun Yükselişi ve Düşüşü) başlıklı kitapta Melania Trump’ın üvey kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner’dan hiç haz etmediği ortaya çıktı.

Wolkoff kitabında, “Melania, Ivanka için kaçak avlanıyor yorumunu yapıyordu. Trump göreve başladığında Müslümanların ülkeye girişini yasakladı ve kaçak göçmenleri çocuklarından ayırmaya karar verdi ve o dönemde Melania Washington’da değildi.