MAGAZİN

Dünyaca ünlü şarkıcı bir boşanmada serveti bölüşecek!

Ünlü şarkıcı Adele, eşi Simon Konecki ile 180 milyon doları bölüşmeye karar verdikleri boşanma davası için gizlilik kararı aldırdı.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, eşi Simon Konecki’den boşanma davası için gizlilik kararı aldırdı. Adele ile Konecki, sekiz yıllık birliktelikten sonra geçen yıl nisan ayında ayrıldığını duyurmuş, altı yaşında Angelo adında oğulları olan çift dostça boşanacaklarını belirtmişti. 

Adele'in sözcüleri Benny Tarantini ve Carl Fysh, e-postayla yaptıkları açıklamada, Adele ve eşi Konecki'nin ayrıldıklarını belirterek, çiftin oğullarını yetiştirirken birbirlerine destek olmayı sürdürecekleri ifade etmişti.

AYRINTILARI GİZLİ TUTACAKLAR

 31 yaşındaki şarkıcı boşanma anlaşmasının kamuya açıklanmaması için mahkemeden gizlilik talebinde bulundu. Los Angeles'ta görülen davanın hakimi de bu talep doğrultusunda karar verdi. Bu karar, ‘mülklerin satışıyla ilgili bilgiler ile finansal veya diğer gizli ticari bilgilerin’ açıklanmayacağı ve bu ayrıntılara erişmek isteyenlerin bir gizlilik anlaşması imzalamak zorunda kalacağı anlamına geliyor.

Gazeteye konuşan bir kaynak, “Hollywood boşanmaları yıllarca sürüp son derece çirkinleşebiliyor. Adele ve Simon böyle bir şey olmasını istemiyor. Her ikisi de oğulları için ayrıntıları mümkün olduğunca özel tutmaya kararlı. Sorunlarını çözmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.