MAGAZİN

Ebru Şallı'dan Anneler gününde gözyaşlarına boğan açıklama! İlk kez konuştu

Ebru Şallı kısa süre önce vefat eden oğlu Pars için gözyaşlarına boğan açıklamalarda bulundu. 'Bugün 22. gün. Hayatta olmadığını, nefes almadığını, bana, "Güzel annem" diyemeyeceğini, o tatlı gözleriyle derin derin bakamayacağını kabul edemiyorum. Ben Ponçik'le yaşıyorum hala…'dedi.

Anneler Günü nedeni ile konuşmayı kabul eden acılı anne Ebru Şallı, oğlu Pars Tan'ı kaybettikten sonra ilk kez içini açtı. Ebru Şallı ve Harun Tan'ın lenfoman tedavisi gören oğulları Pars Tan, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kilyos mezarlığına defnedilen Pars Tan'ın ölümü tüm Türkiye'yi derinden etkilerken, Ebru Şallı yaşadığı acıyla kendisini dış dünyaya kapatmıştı. Günler sonra Anneler Günü vesilesi ile oğlu Pars hakkında ilk kez konuşan Ebru Şallı'nın sözleri yürek sızlattı. Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı'nın Anneler Günü paylaşımı ise takipçilerini yasa boğdu.

Eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki oğlu Pars, geçtiğimiz ay yaşamını yitirdi.

Şallı, oğlunun vefatından sonraki ilk Anneler Günü'nde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Şallı, "Yeryüzündeki tüm annelerin anneler günü kutlu, mutlu olsun. Annelerimin ellerinden öperim. Bugün yanımda olduğunu hissettiren tüm annelerin gözlerinden öperim... Ponçik hep benimle hiç ayrılmayacak... Sadece 9 yıl canlı bir meleğin yaşadığına şahit oldum, yaşamaya devam edecek..." ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı, 2002 yılında evlendiği Harun Tan'dan 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden ayrıca Beren Tan adında bir çocukları daha dünyaya gelmişti.