MAGAZİN

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a dönüyor mu? Kuruluş Osman'da heyecanlandıran sahne!

Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a geri dönecek mi? Dün yeni bölümü yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde nefes kesen sahneler vardı. En dikkat çekeni ise Diriliş Ertuğrul jenerik müziği ile yayınlanan sahne oldu. Kuruluş Osman'da Ertuğrul Bey müjdesi verildi. Diriliş Ertuğrul hayranlarının merakla yanıtını beklediği soru nihayet cevaba kavuştu. Kuruluş Osman'da Engin Altan Düzyatan bombası patladı. İşte o sahne...

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KURULUŞ OSMAN'A DÖNÜYOR MU?

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Engin Altan Düzyatan bombası patladı. Kuruluş Osman'ın dün yayaınlanan bölümündeki bir sahne izleyenleri heyecanlandırdı. Osman Bey'in müjdeli haberi aldığı sahneyi izleyenler 'Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a dönüyor mu?' diye sormaya başladı. Diriliş Ertuğrul'u 5 sezon boyunca reyting sıralamalarında birinci yapan dizi hayranlarının merak ettiği sorunun cevabı belli oldu. Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan 18. bölümünde Ertuğrul Bey rüzgarı esti.

KURULUŞ OSMAN'DA ERTUĞRUL BEY MÜJDESİ

Başrolünü Burak Özçivit'in oynadığı Kuruluş Osman dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın oyanayıp oynamayacağı merak konusuydu. Her hafta binlerce dizi hayranı, Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman'a gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünde müjdeli haber verildi.

Kuruluş Omsan'ın dün yayınlanan 18. bölümünde heyet ile görüşmeye giden Osman Bey, müjdeli haberi öğrendi. Beş sezon bounca reytin sıralamalarında birinci olan Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i geri mi dönüyor sorusu dün en çok sorulan soru oldu. 

KURULUŞ OSMAN'DA ERTUĞRUL BEY SAHNESİ: 'KENDİ KANINDAN BİRİSİ'

Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde, her hafta 'Ertuğrul Bey dönecek mi?' heyecanıyla diziyi izleyen seyircileri, büyük bir sürpriz bekliyordu. Osman Bey'in, heyet ile yaptığı görüşme sahnesi haftanın bombası oldu.