MAGAZİN

Engin Altan Düzyatan'dan ''Ertuğrul Bey Kuruluş Osman'a dönecek mi?'' diye bekleyenleri üzecek paylaşım

'Ertuğrul Bey Kuruluş Osman'a dönecek mi?' sorusu ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman hayranları tarafından sıkça sorulur oldu. Engin ALtan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği performans sebebiyle büyük beğeni toplamıştı. Devam dizisi olan Kuruluş Osman'da Engin ALtan DÜzyatan'ı göremeyen dizi hayranları hayal kırıklığına uğradı. Diziye dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Engin Altan Düzyatan'dan Kuruluş Osman hayranlarını üzecek bir paylaşım daha geldi...

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, milyonlarca seyircinin takdirini ve beğenisini toplamıştı. Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından başlayan devam projesi Kuruluş Osman'da seyircilerin en merak ettiği soru ''Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a gelecek mi?'' oldu. Ertuğrul Gazi'nin Kuruluş Osman dizisinde Konya'ya gitmiş gibi gösterilmesi ve ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından uzun sakallı tarzını değiştirmemiş olması hayranları için bir umut olmuştu. Fakat yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesinden biraz zaman sonra FOX ekranlarında yayınlanan yeni projesi Kurşun için sakallarını kesmişti. Engin Altan Düzyatan'ın sakallarını kestiğini gören takipçileri, ünlü oyuncunun Kuruluş Osman'a geleceğine dair beklentilerinin boşa çıktığını düşünmüştü. Son olarak yaptığı fotoğraf paylaşımlarıyla takipçilerinin kalan ümitlerini de tüketen Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman dizisine geri dönmeyeceği yorumları yapıldı. İşte Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman takipçilerini üzen paylaşımları...

5 sezon boyunca reyting listelerinde zirveye ambargo koyan Diriliş Ertuğrul dizisinin Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan'ın, Kuruluş Osman dizisine dönüp dönmeyeceği tartışma konusu olmuştu.

Engin Altan DüzyatanDiriliş Ertuğrul dizisinden beri takip eden milyonlarca hayranı, ünlü oyuncunun yaptığı tarz değişikliklerini bile Kuruluş Osman'a dönüp dönmeyeceği şeklinde yorumlamaya başladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesinin hemen ardından bir dönem saçlarını ve sakalları uzatmaya başlayan Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman'a dönmesini bekleyen takipçilerini heyecanlandırmıştı. Öyle ki Engin Altan Düzyatan'ı sırf Kuruluş Osman'a geri döneceği için tarzını tekrar Diriliş Ertuğrul dönemlerindeki haline çevirdiği iddia edilmişti.