MAGAZİN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı? EDHO ara verdi mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz bu hafta var mı?' sorusu dizinin fanatik takipçileri tarafından sıkça soruluyor. EDHO hayranları birçok dizinin koronavirüs sebebiyle ertelendiği haberlerini görünce her Salı ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de ertelenip ertelenmeyeceğini merak etmeye başladı. Birçok vatandaş 'EDHO bu akşam var mı?'' sorusunu arama motorlarından sorgulatıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı? EDhO ara verdi mi? İşte merak edilenler...

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta varmı?' sorusu dizinin hayranları tarafından arama motorlarında en çok sorgulanan kelimeler oldu. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın bulunduğu ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı? Koronavirüs sebebiyle birçok dizinin çekimleri iptal edilirken Salı günleri yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sıkı takipçileri 'EDHO yeni bölüm ne zaman?' ve 'EDHO bu akşam var mı?' şeklinde soruların cevaplarını merak etmeye başladı. Peki Eşkıya DÜnyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO yeni ölüm ne zaman? Merak edilenleri sizler için haberimizde derledik...

EDHO YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi birçok diğer dizinin de yaptığı gibi koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında çekimlerine ara vermişti. Bu sebeple birçok TV dizisi yeni bölümlerini yayınlayamıyordu. O dizilerden biri de ATV ekranlşarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiydi. Hayranları bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederek 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı?' diye aramalar yaptı. Edinilen bilgilere göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta da izleyicisiyle buluşamayacak. 

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu haftada ekranlar olmayacağını öğren birçok hayranı, 'EDHO yeni bölüm ne zaman?' sorusunun cevabını merak eder oldu. EDHO yeni bölüm yayın tarihi henüz açıklanmazken dizinin yetkililerinden de bu yönde herhangi bir bilgi gelmedi.

EDHO SETİNDE CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin setinde yeni tip koronavirüs tedbirleri alındı.