MAGAZİN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok eden ayrılık! Final sahnesinde ikisi birden vuruldu

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya DÜnyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yine nefesleri kesti. Binlerce hayranı tarafından her hafta reyting sıralamalarında zirveye taşınan dizi dün yeni bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Başrolünde Oktay Kaynarca'nun bulunduğu dizinin final sahnesinde şok eden anlar yaşandı. Hızır Çakırbeyli'nin en yakın iki adamı da vuruldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi de tıpkı birçok diğer yapımlar gibi koronavirüs salgını sebebiyle bir süre çekimlerine ara vermişti. Hayranlarının yeni bölümünü merakla beklediği dizi EDHO, dün ATV ekranlarında seyircisiyle buluştu. Dizinin final sahnesinde Hızır Çakırbeyli'nin en yakın iki adamının vurulması şok etkisi uyandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün final sahnesiyle adeta nefes kesti...

Dizinin duygulandıran final sahnesinde Hızır Çakırbeyli'nin en yakın iki adamı düşmanlar tarafından kurşunlandı. Çakırbeyli'lerin mekanına yapılan saldırıda Fahri Baba ve Hurşit vuruldu. Haydar Şişman'ın oynadığı Hurşit karakteri ölürken Kenan Çoban'ın oynadığı Fahri Baba ise yaralı olarak kurtuldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 21 Nisan Salı ekrana gelecek olan 164. yeni bölümünde ise Hızır Çakırbeyli'ye karşı masada iş birliği yapılıyor. 

Tipi'nin "Bugünleri yaşıyorsak yanlış alınmış kararlar yüzünden yaşıyoruz. Hızır'ı devireceğiz" sözleriyle meydan okuyor. Haşmet ise "Hızır'ın aldığı yanlış kararlar bizi bu noktaya getirdi" diyerek tepki gösteriyor.