MAGAZİN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan nefes kesen sezon finali! Hızır'ın büyük oyunu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sezon finaliyle seyircileri ekrana kilitledi. Uzun zamandır süren hesaplaşmaların nihayete erdiği bölümde Hızır Çakırbeyli, Feyyaz'dan sonunda intikamını aldı. EDHO'nun koronavirüs salgını sebebiyle ek senaryo ile sezon finaline gittiği bölümde yaşananlar adeta nefes kesti. Hızır Çakırbeyli'nin büyük planı Feyyaz ve Samuel'in sonu oldu...

Baş rolünde Hızır Çakırbeyli rolüyle Oktay Kaynarca'nın bulunduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, dün 165. bölümüyle sezon finali yaptı. EDHO'nun dün akşam yayınlanan bölümünde herkes, masanın Hızır'a ihanet ettiğini düşünürken yaşananların Hızır'ın planı olduğu ortaya çıktı.

Hızır'ın en yakın adamlarında Hurşit'in katilleriyle iş birliği yapan Feyyaz, Haşmet'in yardımıyla masaya bir düşman daha sokmak isteyince, Hızır'ın kardeşi İlyas Haşmet'i ihanet ile suçladı.

İlyas'ın masada Feyyaz ile tartışmasının ardından gerçek ortaya çıktı. Feyyaz'ın planına göre, onlar masada otururken Hızır öldürülecek ve onlar da masada olan her kesi tek tek vuracaklardı. Fakat, Hızır'ın planı devreye girdi. Masadan ortak oyla atılması Hızır Çakırbeyli'nin kendi planı çıktı.

Masadan kendini kovduran Hızır, düşmanlarının ortaya çıkmasını sağladı. Feyyaz'ın masadaki herkesi vurmayı beklediği saatlerde Hızır'ın adamları harekete geçti.