MAGAZİN

Evden çıkmadığınız günlerde izleyeceğiniz 10 efsane film

Koronavirüs tehdidinden endişelenen birçok insan uzmanların tavsiyesine uyarak dışarı çıkmak zorunda olmadıkça vaktinin büyük bir kısmını evde geçiriyor. Evde geçirdiğiniz vakitlerde izleyebileceğiniz 10 filmi sizin için derledik...

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi, konusunu Frodo ve dostlarının Gandalf, Aragorn, Legolas ve Gimli'nin korumasında, güç yüzüğünü karanlıklar lordu Sauron'dan kurtarmak amacıyla yok etme mücadelesini anlatan fantastik film serisidir. 

Esaretin Bedeli

Esaretin Bedeli, Frank Darabont'un senaryosunu yazdığı ve yönettiği, başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın yer aldığı 1994 yapımı Amerikan dram filmidir.

Inception

Başlangıç, Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen bilimkurgu türündeki ABD filmidir. 8 Temmuz 2010 tarihinde İngiltere galası yapılmıştır. Film yayınlanmasından kısa bir süre sonra son 25 yılın en iyi filmleri arasında gösterilmiştir.

The Godfather

Baba (İngilizce: The Godfather), Mario Puzo'nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan, Francis Ford Coppola'nın yönettiği, Marlon Brando ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı filmdir. Filmde ayrıca yardımcı rollerde James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton, John Cazale vardır.[1] Filmin hikâyesi, II. Dünya Savaşı'nın bittiği yıl olan 1945'te başlar ve 10 yıllık bir dönemi kapsar.