MAGAZİN

Go Soo Jung 25 yaşında hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in 2017’deki video klibi With Seoul’da rol alan Güney Koreli aktris Go Soo Jung 25 yaşında yaşamını yitirdi.

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in 2017’deki video klibi With Seoul’da rol alan Güney Koreli aktris Go Soo Jung 25 yaşında yaşamını yitirdi.

Oyuncunun menajerlik şirketi Story J Company’nin Instagram’daki paylaşımında, “Birkaç gün önce aktris Go Soo Jung bu dünyaya elveda dedi ve gökyüzünde parıldayan bir yıldız oldu. Aktris Go Soo Jung ve onun dünyayı aydınlatan ışıldayan gülümsemesini hep hatırlayacağız. Huzur içinde yatsın” ifadeleri yer aldı.

Newsweek’te yer alan habere göre kronik bir hastalık sebebiyle öldüğü belirtilen Go Soo Jung için cenaze töreni düzenlendi. Go Soo Jung ilk büyük çıkışını dram türündeki Kore dizisi Goblin’le 2016’da yapmıştı. Oyuncu daha sonra Solomon’s Perjury adlı bir diğer dizide rol almıştı.

Go Soo Jung, dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in 2017’de With Seoul şarkısı için çektiği klipte de oynamıştı.

Go Soo Jung’un ölüm haberinin ardından hayranlar sosyal medya paylaşımlarıyla oyuncunun ailesi ve dostlarına başsağlığı diledi.

Bir kişi, “Huzur içinde yat genç oyuncu Go Soo Jung. Ailesine ve sevdiklerine tüm sevgilerimi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum” derken bir başka kullanıcıysa, “Güzel gülüşünü daima hatırlayacağız. Verdiğin mutluluk için teşekkürler” diye yazdı.

Bir başka kişi de, “Go Soo Jung, BTS’in With Seoul klibinde oynayan kız. Aramızdan çok erken ayrıldı. Ruhu huzur içinde yatsın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri