MAGAZİN

Halit Ergenç'in 'Metres' tepkisi son bölüme damga vurdu

Star TV'nin dizisi Babil'in son bölümünde yayımlanan sahnede İrfan'ın eski nişanlısına metres tepkisi olay oldu.

Star TV ekranlarında dün akşam 3. bölümü yayımlanan Babil dizisi ilginç konusuyla dikkat çekiyor. Heyecan dolu anların yaşandığı dizideki en can alıcı sahne ise eski aşıklar İrfan ve İlay'ın bir araya gelmesi oldu.

Babil son bölümde İrfan ile Süleyman'ın sevgilisi olan, eski sözlüsü İlay yıllar sonra görüştü. İrfan, kendisine yardım etmek isteyen İlay'a "Sen metres oldun" diyerek reddetti. İrfan'ın kendisine "Metres" demesi üzerine çılgına dönene İlay, sevgilisi Süleyman'ı ikna ederek, İrfan'ın Babil Madencilik şirketine ortak olmak istedi.İrfan şirketi için hayati öneme sahip bu yatırımı kabul etmek istemedi. Ancak Süleyman'ın tehditleriyle İrfan ve İlay ortak oldu.

İrfan'ın hasta oğlu Deniz için zaman azalırken, İrfan kaldığı lojmanda da çıkartıldı. Ailesiyle ortada kalan İrfan, Egemen ile birlikte ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atıldı. Ünlü bir iş adamını şirketine ortak yapmak isteyen İrfan, büyük bir plan kurdu. Ancak tanıştığı iş adamı, şirkete ortak olmaktan vazgeçip tamamını satın almak isteyince İrfan'ın planı suya düştü. İrfan, ponzi sisteminde topladığı ilk 4 milyon TL'yi Süleyman'dan aldıkları 20 milyonun ilk taksidi olarak ödedi. Süleyman ise İrfan ve Egemen'in kısa sürede yurt dışında maden şirketi alması ve para toplamasından şüphelendi. Süleyman İrfan'ı adım adım takip ettirmeye başladı.

Yorumlar
Günün Manşetleri