MAGAZİN

Haluk Levent'ten yardım çağrısına gelen tepkilere tokat gibi yanıt

Haluk Levent sosyal medyadan kurduğu AHBAP yardımlaşma derneğinin üyelerine seslenerek sınır kapılarındaki Suriyeli çocuklara yardım istedi. Levent'in talebine sosyal medyadan tepki yağdı. Bakın Haluk Levent ne cevap verdi...

Haluk Levent son günlerde yaptığı yardımlar sebebiyle kimi muhalif hesaplar tarafından yoğun eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapıları mülteciler için serbest bırakmasının ardından birçok Suriyeli göçmen yeni bir hayata başlamak niyetiyle sınır hattına dayandı.

'HAYDİ CANLARIM!' DİYEREK YARDIM İSTEDİ

Haluk Levent, "Edirne! Keşan! Çanakkale! İzmir Dikili! Tüm Ahbap'lar sınıra!!! Çocuklar var! Oralarda sıkışanlar var! Çocuk bezi, çocuk maması, bolca su! Haydi canlarım!" paylaşımıyla tüm yardımseverleri harekete geçirdi.

MUHALİFLER ELEŞTİRİ YAĞDIRDI

Ünlü şarkıcının bu iyi niyetli paylaşımının altına birçok muhalif görüşlü hesap eleştiri yağdırdı. Suriyeli çocuklara yardım edilmesini istemeyen insanlıktan nasibini alamamışlar Haluk Levent'e bu çağrısı sebebiyle tepki gösterdi.

ELEŞTİRENLER GÜCÜ GÜÇSÜZE YETENLERDİR!

Gelen eleştirilere sessiz kalmayan Haluk Levent, bir kez daha paylaşım yaparak adeta insanlık dersi verdi. Levent ikinci kez yaptığı paylaşımda: "Twitin altı a-politik soslu Türkiye gerçeği. 'Çocuksa çocuk ölürse ölsün bize ne?' diyenler, gücü güçsüze yetenlerdir. Öteden beri Suriyeliler konusunda yazdıklarım ortada. O ayrı bu ayrı. Ama çocuklara su götürüyorlar diye Ahbap'lara sitem etmeyin lütfen bağışlayın bizi" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 15 Yorum
Günün Manşetleri