MAGAZİN

Hangisi daha çok izlendi? Diriliş Ertuğrul mu Kuruş Osman mı? Raiting sonuçları açıklandı...

Kuruluş Osman'ın reytingleri Dirilş Ertuğrul'u geçti mi? İzleyiciler hangisini daha çok sevdi? Yeni dizinin başlamasıyla birlikte Engin Altan Düzyatan ile Burak Özçivit'in performansları da karşılaştırma konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamalarını kasıp kavurmuştu. Dizi tüm sezonları boyunca yayınlandığı günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan gündemi olmayı başardı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde başrol Ertuğrul'u oynayan Engin Altan Düzyatan izleyiciden tam alırken, dizinin diğer karakterleri de büyük beğeni topladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp rolünü oynayan Cengiz Coşkun ve Bamsı rolünü oynayan Nurettin Sönmez seyircilerin takdirini toplayarak dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar zirvede kalmasında büyük pay sahibiydi.

Kuruluş Osman dizisinde Başrol Osman karakterini yakışıklı oyuncu Burak Özçivit oynuyor. Peki seyirci hangisini daha çok sevdi? Kuruluş Osman mı yoksa Diriliş Ertuğrul mu? Reyting sonuçlarında hangisi önde? İşte tüm soruların cevapları...