MAGAZİN

İsmet Özhan'ın son hali şaşırttı

Bir dönem podyumların aranan ismi olan, daha sonra oyunculuğa adım atan İsmet Özhan, yıllar sonra İstanbul'da ortaya çıktı.

Nişantaşı'nda objektiflere takılan, uzattığı saçlarıyla görenlerin tanımakta zorlandığı İsmet Özhan, 16 yıldır Londra'da yaşadığını ve İngiltere vatandaşlığı aldığını söyledi.

"GÖZÜME PERDE İNDİ" 
1988 yılında şans oyunlarından o dönemin parasıyla yaklaşık 1 milyon dolar ikramiye kazanan ünlü manken, bu para nedeniyle Türkiye'den ayrılmadığını anlattı.

"16 TANE KÖPEĞİM VAR" 
Yılın belli zamanları tatil için Londra'dan geldiğini, Datça'da yaptırdığı yazlığında köy hayatı yaşadığını belirten 62 yaşındaki ünlü isim, "Şan ve şöhreti özlemiyorum. İngiltere'de bazı Türkler tanıyıp selam veriyor, yazları ise vaktim Datça'da yaptırdığım taş evde geçiyor. Sağlıklı yaşayıp spor yapıyorum. Ayrıca besleyip bakımını üstlendiğim 16 tane köpeğim var" dedi.

"PARA ERİDİ GİTTİ" 
"O zamanın parası 1 milyon dolar ikramiye bana çıktı ama maalesef ülkemizde o yıllarda ardı ardına 6 ekonomik kriz oldu. O dönem borsada sadece bir gecede 500 bin dolarım gitti. Üst üste çıkan krizler bizi de batırdı tabii. Para eridi gitti. Zaten para ile işi olan biri değildim."