MAGAZİN

Kanserim deyip Haluk Levent'i kandırdı! Haluk Levent üzüntüsünü paylaştı

AHBAP Derneği ile yardıma ihtiyacı olanlara koşan Haluk Levent, saçlarını kazıtarak maske takıp kanser hastası olduğunu söyleyen bir kadın tarafından kandırıldığını öğrendi. Haluk Levent üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

Kurduğu AHBAP Derneği ile yardıma muhtaç insanların yardımına koşan şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işinin ne kadar zor olduğunu gözler önüne serdi.

 Haluk Levent, kanser hastası olduğunu söyleyen bir kadın hayranıyla sahilde buluşarak konser verdi. Ancak Levent, kadının kanser hastası olmadığını kendisiyle buluşmak için böyle bir şey söylediğini öğrenince adeta yıkıldı.

KANSER HASTASIYIM DİYEREK HALUK LEVENT'LE BULUŞTU
Kendisine ulaşarak buluşmak isteyen hasta takipçilerini geri çevirmeyen ve yanlarına giderek şarkılar söyleyen Haluk Levent, son olarak kanser hastası olduğunu söyleyen bir kadın hayranıyla sahilde buluşup ona gitar çalıp karşılıklı çay içtiler.

Ancak kadının kanser hastası olmadığını sadece kendisiyle buluşmak için böyle bir yalan söylediğini öğrenen Levent, genç kadının psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi.