MAGAZİN

Karantina genç aşıklara yaradı! Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin barıştı

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık üç bucuk yıllık ilişkilerini noktalandırma kararı alan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin çifti barıştı. Karantina döneminde ayrılık hasretini daha yoğun yaşayan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin ikilisi hasreti uzatmayarak barışma kararı aldı.

Oğuzhan Koç yine kendisi gibi BKM kadrosundan olan Zeynep Koçak ile olan ilişkisinin bitirmesinin ardından yeni aşklara yelken açmıştı. Oğuzhan Koç yine kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin ile olan üç buçuk yıllık ilişkisini geçtiğimiz Ekim ayında sona erdirdiklerini açıklamıştı.

Ayrılıkları ile herkesi şaşırtan Koç ve Tanrısevsin çifti, ilişkinin ardından bambaşka kişilerle anıldı. Son olarak ise ikilinin hayranlarını sevindiren bir iddia ortaya atıldı. 

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç çifti ortak dostları sayesinde barıştılar. Posta'da yer alan habere göre, sosyal medyada da birbirlerini yeniden takibe alan sevgililer karantina günlerini birlikte geçiriyor.

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin neden ayrılmıştı?: İddialara göre, Oğuzhan Koç’un evliliğe bir türlü sıcak bakmamasına Yağmur Tanrısevsin çok sinirlenmiş ve çift bu yüzden ayrılmıştı.