MAGAZİN

Kardeş Payı geri dönüyor! Reyting sıralamasında Kurtlar Vadisi'ni geçen Kardeş Payı dizisi ATV'de yayına giriyor

Dizinin hayranları aylardır Kardeş Payı ne zaman başlıyor? sorusunun cevabını arıyordu. Bekledikleri haber sonunda geldi. Başrollerini Ahmet Kural Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın oynadığı Kardeş Payı dizisinin bölümleri ATV ekranlarında tekrar yayınlanmaya başlıyor. Yeni bölümlerinin yayınlandığı dönemde Kurtlar Vadisi gibi reytinglerde birinci sırada olmaya alışmış bir yapımı geride bırakan Kardeş Payı dizisi 3 Nisan'da ATV ekranlarında yayınlanacak. Kardeş Payı konusu ne, oyuncuları kimler?

Yayınlandığı dönemde reytin sıralamalarında bir anda yükselen hatta Kurtlar Vadisi gibi zirve ismi dahi koltuğundan eden Kardeş Payı dizisi tekrar yayınlanmaya başlıyor. Başrollerini Ahmet Kural Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın oyndadığı komedi dizisi tekrar seyirci karşısına çıkıyor. 

KARDEŞ PAYI EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Dizinin yayınlanmış bölümleri 3 Nisan Cuma itibariyle ATV ekranlarından tekrar seyirciyle buluşturulacak. İlk yayın gününde bir ve ikinci bölümleri arka araya verilecek olan dizinin yeni bölümlerin ardından yıllar geçmesine rağmen yine büyük bir ilgi görmesi bekleniyor...

PEKİ KARDEŞ PAYI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR OYUNCULARI KİMDİR?

Kardeş Payı, Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki Türk televizyon dizisi. NTC Medya tarafından yapılan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV'de gösterime girdi.

Dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir oturdu ve ilk sezonu 7 Ağustos 2014 tarihinde 22. bölümü ile birlikte sezon finali yapmıştır.