MAGAZİN

Kaza yapan Ahmet Kural'dan pişmanlık açıklaması!

Ahmet Kural önceki gece trafik kazasına karıştı. İki araca çarptıktan sonra bariyerlere vurarak durabilen oyuncu, alkollü olduğu tespit edildi. Kural’ın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

ROL aldığı “Düğün Dernek”, “Çalgı Çengi” ve “Baba Parası” filmleriyle tanınan oyuncu Ahmet Kural, önceki gece saat 22.15 sıralarında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışı Altunizade mevkisinde otomobiliyle kaza yaptı. Kural’ın kullandığı araç önce N.K. yönetimindeki otomobile, ardından B.Y.’nin kullandığı araca çarptı ve sonrasında bariyerlere çarparak durabildi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelirken, kazada yaralanan N.K. hastaneye kaldırıldı. Ahmet Kural da polis merkezine götürüldü.

Alkol testinde 1.85 promil alkollü olduğu belirlenen oyuncunun ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu ve 1228 TL para cezası kesildi. Trafik raporunda
Kural’ın asli kusurlu olduğu belirtildi.

‘PİŞMANIM’ DEDİ

Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve taksirle yaralama suçlamasıyla ifadesi alınan Ahmet Kural’ın polis merkezindeki ifadesinde “Alkol aldım, ancak 1.85 promil çıkacak kadar alkol almadım. Kaza nedeniyle pişmanım” dediği iddia edildi. Kural, ifadesinin ardından polis merkezinden ayrıldı.

İfadesi alındıktan sonra evine girerken görüntülenen Ahmet Kural, “Ehliyetinize el konulduğu doğru mu?” sorusuna “Hayır ehliyetim bende” yanıtını verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri