MAGAZİN

Kerem Bursin yeni yıla dua ederek giriyorum deyince linç edildi

Kerem Bursin "yeni yıla apıtarak girmektense dua ederek girmeyi seviyorum" deyince olay dolu. Kerem Bursin, 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' YouTube programına katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan Bürsin'in yılbaşı ritüeli ise herkesi şaşırttı.

Kerem Bürsin'in bir YouTube kanalında, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamaların içinde yılbaşında ne yapacağı hakkında bir diyalog geçti.

Programın ilerleyen bölümünde sunucunun Bursin'e "Bu zamana kadar en bomba yılbaşı anın nedir?" sorusuna cevabı ise duyanları bir hayli şaşırttı. "Yılbaşında sıkıcı bir insanım. Genelde tek başıma olmayı, dua etmeyi seviyorum. Yılbaşında alkol kullanmam. Meditasyon ve sevdiğim duaları ediyorum. Yeni yıla girmeden 5 dakika önce yalnız kalıyorum. Sonuçta bir yıl kapanıyor. Cidden içine dönük iyi niyetin neyse, iyi düşüncelerin neyse sevdiklerine verip o yılı kapatmak daha iyi. Sarhoş olup sapıtmaktansa o kapı kapanmadan içe yönelmek daha önemli. Bence önemli bir enerji var orada"

Bursin, "Sarhoş olup sapıtmaktansa, yılbaşına dua ederek girmeyi seviyorum" sözüyle birçok hayranından övgü aldı. Fakat şarkıcı Aylin Aslım bu duruma aksi bir tepki verdi. 

kerem bursin

Twitter'ı aktif kullanan Aslım, Bursin'in açıklamalarını kendi yorumuyla birlikte paylaştı. Aslım, "Sevim koş, o kapı kapanmadan son lavukluklar" notuyla paylaştı.

Bu paylaşımın ardından, "Kimsenin, kimsenin tercihini iplemediği, dürtüklemediği, daha iyi biri olma derdinden başka dert bilmediğimiz bir yıl dilerim. Son 20 yıl bunun tersini yaşattı, ama yine de" sözlerini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerinden kendisiyle çeliştiğine dair birçok yorum aldı. Kerem Bursin, Aylin Aslım'ın bu tweetini beğendi.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri