MAGAZİN

Kısmetse Olur'un Melis'i takipçilerinin önünde banyo yaptı!

Kısmetse Olur yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında yaptırdığı korkunç estetikli gündeme gelen Melis Buse Betkayan'ın yeni vukuatı ise şoke etti!

'Kısmetse Olur' dendiği zaman akla gelen isimlerin başında yer alan Melis Buse Betkayan, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Youtube kanalında yayınlanan videoda takipçilerinin önünde banyo yapan Melis Buse Betkayan herkesi şaşırttı.

Daha önce kanalından 'sütyensiz' bir video paylaştığı için yorum bombardımanına uğrayan Melis Buse Betkayan'ın banyo yaptığı görüntüleri yayınlaması ise 'bu kadar da olmaz' diye karşılandı.

SÜTYENSİZ YAYINI OLAY OLMUŞTU

Melis Buse Betkayan, kanalına yüklediği videoda giydiği kıyafet nedeniyle tepkilere neden olmuştu. Betkayan'ın, düğmesi sonuna kadar açık olan gömleğinin yanı sıra sütyen giymemesi de takipçileri tarafından hoş karşılanmamıştı.

ESTETİKLİ HALİ KORKUTTU!

"Kendimi güzel hissediyorum 27 yaşındayım. Doğal dursun diye bir derdim de yok, yapay da durabilir. Estetiği çok seviyorum, ölene kadar yaptıracağım. Kendimle oynamayı seviyorum. Birileri beni beğensin diye bir derdim yok. Program zamanında da çok eleştiri alıyordum. Hiç umrumda olmadı, olmaz da... Ben söz dinleyen biri değilim. Saygısız değilim ama söz dinlemem. Annemi de dinlemem, babamı da dinlemem. Şimdi siz bana 'artık yaptırma' deseniz de, muhtemelen sizi de dinlemem..."

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Melis Buse Betkayan, 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan Melis Buse Betkayan İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Kısmetse Olur programının ilk sezonunda aradığı aşkı bulamayan Melis Buse Betkayan, yarışmaya ilk girdiği zamanlar Erdem ile bir ilişkiye başlamış ancak ikilinin beraberliği evliliğe gitmemişti. Melis Buse Betkayan burnundaki estetik ve yaptırdığı botokslarla da gündeme gelmişti. 

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri