MAGAZİN

Kurtlar Vadisi Çakır ölüm yıl dönümünde gündem oldu! Kurtlar Vadisi Çakır kaçıncı bölümde öldü? Kurtlar Vadisi Çakır ölümü nasıl oldu?

Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm hayranları Oktay Kaynarca'nın oynadığı Çakır karakterini bir türlü unutamıyor. 'Kurtlar Vadisi Çakır kaçıncı bölümde öldü?' sorusu arama motorlarında sıkça soruluyor. Peki Kurtlar Vadisi Çakır kaçıncı bölümde, nasıl öldü? İşte Efsane dizinin efsane karakteri Çakır hakkında merak edilenler...

'Kurtlar Vadisi Çakır kaçıncı bölümde öldü?' sorusu bugünlerde efsane dizinin hayranları tarafında çokça aratılıyor. Kurtlar Vadisi dizisinin ilk 97 bölümünün müptelası olan izleyiciler Kurtlar Vadisi Çakır ölümü sahnesini bir türlü unutamıyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın oynadığı Çakır karakterinin ölümü efsane dizinin hayranlığı oldukça üzmüştü. Şimdilerde Kurtlar Vadisi Çakır'ın öldüğü bölüm tekrar merak konusu oldu. Peki Kurtlar Vadisi Çakır kaçıncı bölümde öldü? İşte Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Çakır hakkında merak edilen bilgiler...

KURTLAR VADİSİ ÇAKIR KAÇINCI BÖLÜMDE ÖLDÜ?

Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir. Can dostu Polat Alemdar Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır. 

KURTLAR VADİSİ ÇAKIR KİMDİR?

Küçük yaştayken cami avlusunda gözü önünde babasının vurulduğunu görmüş ve bundan sonra dünyaya hep nefretle bakmıştır. Babası öldükten sonra annesinin evde yaptığı pilav ve nohudu satarak hem kız kardeşi Derya Çakır'a hem de annesi Emine Çakır'a bakmıştır. Bir gün zabıta gelip yasak yerde satış yaptığı için hem onu hem de kız kardeşini hırpalamıştır.

Hırpalama sırasında zabıtanın kız kardeşine vurmasından dolayı gözü dönmüş ve zabıtayı art arda bıçaklayıp öldürmüştür. Sonrasında cinayet suçundan hüküm giyip, hapse düşmüştür. Hapise düşünce annesi ve kız kardeşi açıkta kalmıştır. Bunun için ona Duran Şatıroğlu namı diğer Duran Emmi'yi bıçaklaması için teklif etmişlerdir ve o da annesi ve kız kardeşi kötü durumda olduğu için razı olmuştur.