MAGAZİN

Kurtlar Vadisi'nin Zaza Dayı'sı Ali Sürmeli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil oldu! EDHO'da Doğan Baba rüzgarı!

Dün akşam 161. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkan ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a flaş bir isim daha katıldı. Oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin yeni oyuncusu Deli Yürek'in Turgay Atacan'ı ve Kurtlar Vadisi'nin Zaza Dayı'sı Ali Sürmeli oldu. EDHO'da Doğan Baba karakterini oynayan Ali Sürmeli'nin ilk bölüm performansı dizi hayranlarından tam not aldı! Peki Doğan Baba kimdir? Ali SÜrmeli kaç yaşında, nereli? İşte Ali SÜrmeli hakkında merak edilenler...

EDHO Doğan Baba kimdir sorusu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bu hafta efsane bir isim daha katılıyor. Deli Yürek'te Turgay Atacan ve Kurtlar Vadisi'nde Zaza Dayı karakteriyle gönüllere taht kuran Ali Sürmeli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Doğan Baba karakterine hayat verecek. Peki, Doğan Baba'yı canlandıran Ali Sürmeli kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte merak edilenler...

Birsen Altuntaş imzalı habere göre, gelecek sezon 6.sezon ile izleyici karşısına çıkacak olan Eşkıya DÜnyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geçtiğimiz günlerde Mustafa Üstündağ ayrılması sonrasında izleyiciler bu duruma tepki göstermişti. Durum böyle olunca Ali Sürmeli'nin kadroya katılması herkesi heyecanlandırdı..

Senaryosunu Bahadır Özdener'in yazdığı, yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı EDHO'da Kurtlar Vadisi Pusu'da Zaza karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Ali Sürmeli fırtınası esti. Sürmeli, Doğan Baba rolüyle Çakırbeyliler ile düşmanları arasında köprü görevini üstlendi. 

Daha önce oyndadığı karakterlerle milyonlarca insanın beğenisini kazanan Ali Sürmeli dün 161. bölümü yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil oldu. İlk bölüm performansıyla dizi hayranlarının beğenisini kazanan tecrübeli oyuncunun Doğan Baba karakteriyle uzun bir dönem daha ekranlarda kalması bekleniyor. 

Peki, Doğan Baba'yı canlandıran Ali Sürmeli kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte tüm merak edilenler...