MAGAZİN

La Casa De Papel 4. sezon spoileri almamak için yapmanız gereken 7 şey

Netflix'in dünyaca ünlü dizisi La Casa De Papel 4. sezonuyla yayına girdi. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte birçok izleyici saatler içerisinde bütün bölümleri izlerken bazıları ise spoiler vermeye başladı. Peki spoiler almamak için ne yapmalıyız? İşte La Casa De Papel 4. sezon spoileri almamak için yapmanız gereken 10 şey...

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON SPOİLER ALMAMAK İÇİN YAPILMASI GEREKEN 7 ŞEY

1- La Casa De Papel dizisinin bundan önceki 3 sezonunu izlemiş olduğunu bildiğiniz birisiyle mümkün oldukça yan yana gelmeyin. Siz her ne kadar konuyu açmasınızda ''La Casa De Papel 4. sezonu izledin mi?'' sorusuna maruz kalmanız an meselesi olabilir. Karantina döneminde olduğumuzu dikkate alırsak yan yana gelmeniz oldukça zor. Bu sebeple size tavsiyemiz mümkün mertebe böyle insanlarla dizinin son bölümünü izleyene kadar telefonlaşmayın.

2- İnternetten üzerinden sözlüklere sakın girmeyin. La Casa De Papel 4. sezonun tüm bölümlerinin yayınlandığı akşam bitiren yazarların son bölümden bahsettiği girişlerle yüz yüze kalabilirsiniz.

3- Youtube üzerinden diziyle alakalı videoları izlemeyin. Önerileri dahi takip etmeyin. Youtube algoritması izlediğiniz videolarla ilgili diğer videoları önünüze çıkaracağından spoilere denk gelme olasılığınız oldukça yüksek.

4- Bildiğiniz üzere çoğu dizi hakkında açılmış teori kanalları bulunuyor. Bu kanallarda dizide bir sonraki bölümde ya da finalde ne olacağına dair yorumlar yapılıyor. Bu yorumlardan spoiler almanız işten bile değil. Bizden size tavsiye bu tür kanallardan da uzak durun.