MAGAZİN

La Casa De Papel'in Helsinki'sinden İstanbul itirafı

Dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa De Papel'in Helsinki isimli karakterini oynayan Darko Peric kendisine yöneltilen soruya 'İstanbul' cevabnını vererek dizi hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte Barcelona'nın canlı yayınına katılan La Casa De Papel'in Heslinki'sinin İstanbul itirafı...

4. sezonuyla milyonlarca insanı ekrana kilitleyen dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa De Papel'in Helsinki karakterini oynayan Sırp aktrist Darko Peric, Barcelona resmi hesabının canlı yayın konuğu oldu.

Dizisinin hayranları tarafından takip edilen yayında La Casa De Papel soyguncularından Helsinki, kendisine yöneltilen bir souya verdiği cevapla ünlü dizinin Türkiye'deki takipçilerinin dikkatini çekti.

Barcelona’nın resmi Twitter hesabından yayımlanan videoda; La Casa de Papel dizisinin Helsinki’si, kendisine sorulan soruya ‘İstanbul’ cevabını verdi.

İspanyol dizisi La Casa de Papel’in ana karakterlerinden biri olan Sırp oyuncu Darko Peric, dizideki adıyla ‘Helsinki’ Barcelona Kulübünün sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.