MAGAZİN

Masumlar Apartmanı'nın uyarlandığı kitap nasıl bitiyor? O iki karakter gerçekte yok! Safiye, Gülben ve Neriman'ın hazin hikayesinin sonu

TRT 1 ekranlarının popüler dizisi Masumlar Apartmanı, dikkat çeken hikayesi ile milyonları ekran başına kilitliyor. Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' isimli eserinde yer verdiği 'Çöp Ev' başlıklı hikayeden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin finali şimdiden merak edilir oldu. Peki Masumlar Apartmanı dizisinin uyarlandığı kitapta hikayenin sonu nasıl bitiyor? Safiye, Gülben ve Neriman hastalıklarından kurtuluyor mu? Masumlar Apartmanı hikayesinin kitabını sizin için derledik.

Dizi dünyasında milyonları ekrana bağlayan Masumlar Apartmanı rüzgarı esiyor... Psikolojik sorunları olan 3 kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizi, psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabındaki bir hikayeden uyarlanıyor. Hal böyle olunca Masumlar Apartmanı dizisini heyecanla takip edenler, kitaptaki hikayenin nasıl başladığını, nasıl devam ettiğini ve hepsinden önemlisi nasıl bittiğini merak ediyor. Biz de bu merakı gidermek için ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' isimli kitabından Masumlar Apartman'ı dizisine ilham olan 'Çöp Ev' başlıklı hikayeyi sizler için inceledik. İşte Safiye, Gülben ve Neriman'ın psikolojik sorunların pençesinde geçen zorlu hayat hikayesi...

Masumlar Apartmanı isimli dizinin uyarlandığı kitapta ‘Çöp Ev’ başlıklı hikaye 3 kız kardeşten biri olan Neriman’ın altını ıslatma şikayetiyle psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kapısını çalmasıyla başlıyor.

Kitaptan anlaşıldığı üzere Gülben’i psikoloğa götürmeye ikna eden ise kardeşi Neriman…

Hikayenin devamında ailenin diğer üyelerine nazaran daha az takıntılı olan üyesi Neriman, Gülben’i göndermeye ikna ettiği psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’na gidiyor.