MAGAZİN

Mehmet Ali Erbil canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

235 gün hastanede yaşam mücadelesi veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yaşadığı zor dönemden sonra aylar sonra ilk kez bir canlı yayına katıldı. Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ya konuk olan ünlü şovmen yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Evinin banyosunda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra yıllardır mücadele ettiği Kaçış Sendromu nükseden Mehmet Ali Erbil, Yoğun tedavi sürecinden sonra ilk kez Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ya konuk olarak , yaşadığı zorlu günleri anlattı.

Yıllardır siyah saçlı ve sakalsız görmeye alışkın olduğumuz Mali'nin beyaz sakalı ve saçları da dikkat çekti. Doktorunun bile kurtulma ihtimalinin %5 olduğunu söyleyen Erbil, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı ve yaşadıklarını şöyle anlattı.

Sevenlerime çok şey borçluyum- Arkadaşlarımızın dualarıyla, kız kardeşim, ilk eşim, ikinci eşim, dördüncü eşim bir gün başımdan ayrılmadılar. Sevenlerime çok şey borçluyum. Çok önemli bir şey. Şanslıyım ki hiç hatırlamıyorum o süreci.

Yine ne geldiyse kadınlar yüzünden geldi başıma-Kızlarla buluşmaya gidiyordum. Duş aldım. Küvetten çıkarken ayağım kaydı. Ambulans gelmiş, acile götürmüşler. Doktor "Ben bunu toparlayacağım 3 günde çıkacaksınız" demiş. Sonra bir şey batıyor bana. Doktor iğne yapıyor. Ağrı geçmiyor. Parçalı kırık olunca her şeye batmış.