MAGAZİN

Meltem Miroğlu kendisinden 48 yaş büyük olan kocası ile ilgili konuştu

Birkaç yıl önce ABD'ye giderek kendisinden tam 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenen Meltem Miroğlu'ndan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi. Meltem Miroğlu, ABD'ye gittiği ilk dönemleri anlatarak kendisinden 80 yaş büyük Patrick Grady ile aralarında baba-kız ilişkisi olduğunu söyledi.

‘Hayat Devam Ediyor’ adlı dizide ‘Çocuk Gelin’ rolü ile adını duyuran Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek duyanları şaşkına çevirmişti. Aradan yıllar geçtikten sonra yaşadıklarının perde arkasını anlatan Meltem Miroğlu itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı.

Yaşadıklarıyla ABD'li gazetecilerin de ilgisi çeken Meltem Miraloğlu’dan bir itiraf geldi. Türkiye'nin aksine ABD'de çok mutlu olduğunu söyleyen Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük Grady ile yaptığı evliliğe dair açıklamalarda bulundu.

'PATRİCK BENİ KIZI GİBİ GÖRÜP EVİNE ALDI'

Meltem Miroğlu, ABD'ye ilk gidişini ve Patrcik Grady ile tanışma süreçlerini şu sözlerle anlattı: ''Kuzenim Adem'in yanına Cordova'ya geldim ve Patrick ile tanıştım. Kendisi beni 'kızı' olarak görüp evine aldı.''

'BABA-KIZ İLİŞKİMİZ DEĞİŞMEDİ'

Aralarındaki yaş farkı sebebiyle evliliği gündem olan Meltem Miroğlu, ''Patrick, iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz değişmedi.''