MAGAZİN

Merve Aydın güzel haberi sosyal medyadan verdi!

Merve Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilk bebeğine hamile olduğunun müjdesini verdi.

Survivor'da geçtiğimiz yıllarda iki defa yarışan ve finale kalmayı başaran, eski millet atlet Merve Aydın 2 yıl önce Mehmet Akif Filiz ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evliliği olan Aydın, bebek müjdesi verdi.

ANNE OLUYORUM, DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Instagram hesabından elinde ultrason fotoğrafıyla eşine sarıldığı anda çekilen fotoğrafını paylaşan Aydın, altına şu notu düştü: "Kac¸ ay sonunda sizleri de heyecanıma ortak ettigim için cok mutluyum. Çok zorlu bir sureç geçirdim ama çok şukür bebegim ve ben iyiyiz. Gerçekten ne yazmam gerektigini bilmiyorum. Bilsem de o tarifsiz duyguları nasıl yazacagımı bilmiyorum, tek bildigim bir şey var, o da ben anne oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'ım, tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Sizleri seviyorum." Aydın'ın fotoğrafına başta eski Survivor yarışmacıları olmak üzere binlerce tebrik yorum yağdı.

İKİ KERE SURVİVOR'DA FİNALE KALDI

Merve Aydın, Survivor 2014'de ünlüler takımında yarışmış ve adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştu. 2015 yılında Survivor All Star'da yarışan Aydın, halk oylamasıyla 2. olmuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri