MAGAZİN

Meryem Uzerli:'den flaş açıklama! Çocuğum babasız büyüdü

Çalışan kadınların gücünden bahseden Meryem Uzerli, muhabirlerin "Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası Can Ateş size ve kızına destek oluyor mu?" sorusuna, "Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok dedi.

Oyuncu Meryem Uzerli, önceki akşam Gayrettepe'de Mimar Sinan Üniversitesi Kısa Film Yarışması'nın onur konuğuydu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uzerli, "Sürekli yurt dışındayım. Sürekli uçaklardayım" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, "Biliyorsunuz koronavirüs salgını var. Uçaklar sürekli dezenfekte ediliyor. Korkuyor musunuz? Nasıl korunuyorsunuz?" sorusu üzerine Meryem Uzerli, şu yanıtı verdi:

ELLERİMİ GÜNDE 20 KERE YIKAMAYA ÇALIŞIYORUM

Korkmamaya çalışıyorum. Bazen korku da insanı hasta yapabiliyor. Bağışıklık sistemimi sürekli kontrol ettiriyorum. Doktor tavsiyesi ile ellerimi günde 20 kere yıkamaya çalışıyorum. Artık ben de herkes gibi selamlaşırken, yumruk sıkarak böyle merhabalaşıyorum.

ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM

Gazetecilerin, "Özel hayatınız nasıl gidiyor?" demesi üzerine Uzerli, "Hani bir şarkı vardı ya... 'Ben yalnızım. Ben yalnızım. Yalnızım'... Özel hayatımda kızımla ilgileniyorum. Bundan da şikayetçi değilim ama Lara, bazen erkek bazen de bir kız kardeş istiyor" açıklamasını yaptı.

SİTEM ETTİ

Çalışan kadınların gücünden bahseden Meryem Uzerli, "Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası size ve kızına destek oluyor mu?" sorusuna şu yanıtı vererek sitem etti:

BENİM ÇOCUĞUM BABASIZ BÜYÜDÜ

Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü.

Yorumlar
Günün Manşetleri