MAGAZİN

Müge Anlı karantinada yerleri silmekten 9 kilo verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu karantina sürecini anlattı. Korona nedeniyle bu süreci ailesiyle evde geçiren Müge Anlı, bugün 2 Sayfa programına verdiği röportajda bu süreçte yerleri silmekten 9 kilo verdiğini söyledi. Müge Anlı kimdir, kaç yaşındadır, nereli merak ediliyor.

ATV ekranlarında yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda sunuculuk yapan Müge Anlı, kızı ve annesiyle karantinaya girdi. Yıllardır kimseye röportaj vermeyen Anlı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sorularını yanıtladı.

"YER SİLMEKTEN 9 KİLO VERDİM"

Kendisine gönderilen sorulara evinin salonunda çektiği video ile cevap veren Müge Anlı, "Karantinada temizlik yapıyor musun?" sorusuna "Temizlik yapıyorum tabi. Ben annem temizlik yapmasın diye yapıyorum. Evde bir iş bölümü yaptık; annem yemek yapıyor, ben de genelde yerleri siliyorum. Bu yerleri silme mevzusu benim çok hoşuma gitti.

Bu müthiş bir spormuş. Yer silmekten 9 kilo verdim. Ben paspasla değil elimle yerleri siliyorum.  Hayatım boyunca ev işi yapanlara saygı duyuyordum şimdi daha çok duymaya başladım. Ama ev işi çok nankörmüş; yemek yapıyorsun bitiyor, temizlik yapıyorsun ertesi gün yine kirleniyor. Programda bile bu kadar yorulmuyorduk biz" dedi. 

PEKİ MÜGE ANLI KİMDİR?

Uzun süredir yaptığı programla gündemden düşmeyen Müge Anlı’nın hayatı izleyenleri tarafından merak ediliyor. Müge Anlı, 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu.Peki Müge Anlı kimdir?