MAGAZİN

Nesrin Cavadzade: Koca dediğin maymundan hallice olur

“Çirkin erkek severim” açıklaması ile gündemi uzun süre meşgul eden yıldız sanatçı Nesrin Cavadzade merak edilenleri açıkladı..

Canlandırdığı rollerle ‘Altın Portakal’ dahil onlarca ödül alan ve yeni vizyona giren  ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade çarpıcı bir röportaj verdi.

Nesrin Cavadzade daha önce “Çirkin erkek severim” açıklaması ile gündem yaratmıştı. Hürriyet'e konuşan yıldız sanatçı bu sözleri neden söylediğini açıkladı.. Pişmanlığını dile getiren Cavadzade başına gelenleri anlattı..

İşte Nesrin Cavadzade'nin açıklamaları;

Filmdeki partnerimle aramızda bir şeyler olduğuna dair haberler çıkmıştı. Filmin lansmanında bunları soracaklarını bildiğim için anneannemin hikâyesini anlattım. Şöyle ki dedem çok yakışıklı bir adamdı ve kadınlar onu rahat bırakmazdı. Anneannem her zaman “Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın” derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler “Nesrin şansım var mı?” diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı.

Yorumlar
Günün Manşetleri