MAGAZİN

Nusret bu kez tuz yerine hediye saçtı! Tam 25 bin kişinin hayalini gerçekleştirdi

Ünlü et lokantası Nusr-Et'in sahibi Nusret Gökçe, '25 bin kardeşimin hayallerini gerçekleştirdim' diyerek sevenlerine telefon, tablet, kahve makinesi gibi farklı hediyeler gönderdi.

Tuz serpme hareketiyle tüm dünyada ünlenen Nusret Gökçe, koronavirüs salgını sebebiyle evinden dışarı çıkmayan 25 bin hayranına hediyeler göndererek jest yaptı.

Çok sayıda cep telefonu, tablet, televizyon, kahve makinesi, çamaşır makinesi, beyaz eşya, kıyafetler ve Nusret bıçaklarını hayranlarına yollama kararı alan Nusret o anları Instagram hesabından paylaştı.

Aldığı hediyeleri tek tek imzalayarak yaşadığı mutluluğu paylaşan ünlü kasap Nusret Gökçe, "Ülkemin her bir köşesinden bana ulaşan gönül dostu 25000 kardeşimin hayallerini gerçeği dönüştürdüğüm için bugün farklı bir huzur içerisindeyim. Sizlerin mutluluğu benim hayat motivasyonum" dedi.

Nusret Gökçe, Ocak ayında Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası zor durumda kalan vatandaşlar için Türkiye'deki tüm mekanlarını günlük cirosu yani 1 milyon 22 bin TL bağış yapmıştı.