MAGAZİN

Özür dileyen İrem Derici'ye Bülent Ersoy desteği

Kocaeli'de sahneye çıkan İrem Derici, şarkı arasında küfür etti. Yaptığı harekete herkes tepki gösterdi tek destek ise Bülent Ersoy'dan geldi..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi'nin 18 Ocak akşamı ortaklaşa düzenlediği KarFest'te İrem Derici, sahne aldı. Ünlü şarkıcı, herkes tarafından sevilen 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkıyı söylerken bir anda orkestrasını susturdu ve kendisini izleyenleri dumura uğratacak bir küfür etti.

MELEKLER G.TÜMÜ YESİN

 İrem Derici, sahnede "Kalbimin tek sahibine" şarkısını seslendirdiği sırada şarkının meleklerle ilgili bölümünde "Burada olamayan melekler benim g.tümü yesin" dedi. Görüntülerin hızla yayılmasının ardından birçok sayfa Derici'yi eleştirirken konuyla ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de açıklama yaptı.

Görüntüler sonrasında bundan sonraki organizasyonlarında İrem Derici'ye yer vermeme kararı alındığı belirtilen Büyükşehir açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan İrem Derici'nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır. İrem Derici'nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. 'Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözler nedeniyle şarkıcı İrem Derici'yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

ÖZÜR DİLEDİ

Olayın kısa sürede büyümesinin ardından Instagram hesabından video çekerek açıklama yapan İrem Derici, melek diye bahsettiği kişinin kendi vokalisti olduğunu ve uçağı kaçırıp konsere gelemediği için kızgınlığını böyle ifade ettiğini söyledi. Yanlış anlaşıldığını belirten Derici, herkesten de özür diledi.

BÜLENT ERSOY'DAN DESTEK

Hadise'nin mesaj atarak destek olduğu şarkıcıya Bülent Ersoy'dan da destek gecikmedi. Canlı yayına telefonla bağlanan Diva, "İrem Derici öyle saygısız biri değildir. Yüreğinde Allah korkusu vardır" dedi. Usta şarkıcının sözleri karşısında duygulanan Derici, ağlamamak için kendini zoru tuttu.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri