MAGAZİN

Pakistan Başbakanı İmran Han'dan Diriliş Ertuğrul talimatı! Devlet televizyonu PTV Ramazan boyunca her gün üç kez yayınlayacak

Diriliş Erturğul rüzgarı tüm dünyada esmeye devam ediyor. Baş rolde Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu Diriliş Ertuğrul dizisine yabancı ülkelerden de büyük ilgi var. Pakistan'ın TRT'si olan devlet televizyonu PTV, Ramazan ayı boyunca günde üç kez Diriliş Ertuğrul'u yayınlayacak.

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlandığı beş sezon boyunca yalnızca Türkiye'de reyting listelerinde zirveye oturmakla kalmadı aynı zamanda yabancı ülkelerde de büyük ilgi gördü. Baş rolünde Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu dizi 60'tan fazla ülkede yayınlanıyor.

PAKİSTAN'DA DİRİLİŞ ERTUĞRUL RÜZGARI

Dirliş Ertuğrul dizisine büyük ilgi gösteren ülkelerden biri de Pakistan. Yayınlandığı dönemlerde izlenme rekorları kıran ve 60'tan fazla ülkeye ihraç edilen TRT'nin Diriliş Ertuğrul dizisi, kardeş ülke Pakistan'da da yayımlanacak.

DEVLET TELEVİZYONUNDA GÜNDE ÜÇ DEFA YAYINLANACAK

Pakistan devlet televizyonu PTV, ramazan ayı boyunca günde üç kere Diriliş Ertuğrul dizisini yayımlayacağını duyurdu.

BAŞBAKAN İMRAN HAN'DAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL TALİMATI

PTV'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, Diriliş Ertuğrul'un Başbakan İmran Han'ın talimatıyla PTV'de ekrana geleceği belirtildi.