MAGAZİN

Recep İvedik 6 Netflix yayın tarihi ne zaman? Recep İvedik 6 Netflix ne zaman yayınlanacak?

'Recep İvedik 6 Netflix'e ne zaman gelecek?' sorusu serinin hayran takipçileri tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Şahan Gökbakar'ın başrolde oynadığı Recep İvedik 6 Netflix'e geliyor. Sinemada gişe rekorları kıran Recep İvedik 6 Netflix'e ne zaman gelecek? Recep İvedik 6'nın Netflix'de yayınlanacağı tarih belli oldu. Detaylar haberimizde...

RECEP İVEDİK 6 NETFLİX'E GELİYOR

Türkiye'de gişe rekortmeni olan Recep İvedik filmi Netflix'de seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrolünde Şahan Gökbakar'ın bulunduğu filmin Netflix'e geleceğini duyanlar ''Recep İvedik 6 Netflix'e ne zaman gelecek?'' sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Konya yerine Kenya'ya giden Recep İvedik'in komik maceralarının anlatıldığı Recep İvedik 6 filminin Netflix'te yayınlanacağını öğrenen birçok insan şimdiden heyecanla beklemeye başladı. Peki Recep İvedik Netflix yayın tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

RECEP İVEDİK 6 NETFLİX'DE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Serinin son filmi olan Recep İvedik 6, 10 Nisan Cuma günü Netflix’te yer alacak. Başrolünde Şahan Gökbakar’ın yer aldığı film serisinin son filmi vizyonda büyük ilgi görmeyi başarmıştı.

RECEP İVEDİK 6 KONUSU NE?

Recep ve arkadaşı Konya’ya gitmek için yola çıkarlar ancak kendilerini Kenya’da bulurlar. Kenya’ya giden ikilinin başından gelen olaylar filmde anlatılmaktadır. Recep İvedik, Konya’ya bir kuru fasulye festivaline davetlidir ve arkadaşı Nurullah ile birlikte Konya’ya gitmek için yola çıkarlar. Festival için oldukça heyecanlı olan Recep İvedik ve arkadaşı seyahat acentesinin yaptığı bir yanlışlık yüzünden Konya yerine Kenya’ya gider.

Kendilerini Kenya’da bulan ikili Türkiye’ye dönmek için uğraşırlar. Bu sırada kendilerini Kenya’da yer alan iki düşman kabilelerin arasında bulurlar ve bu vahşi dünyaya ayak uydurmaya çalışırlar. İkilinin başından ilginç olaylar geçer.