MAGAZİN

Seda Akgül Hakan Ural'ı ifşa etti ortalık karıştı

Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta programından ayrılan Seda Akgül ve Hakan Ural arasındaki polemik devam ediyor. Bu kez de Seda Akgül, Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etti..

Ortalığı karıştıracak olay! Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta programından ayrılan Seda Akgül ve Hakan Ural yine birbirine girdi. Seda Akgül, Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a edip bir de ifşa etti..

Kanal D'de yayımlanan "Neler Oluyor Hayatta" programında Hakan Ural ile beraber sunuculuk yapan Seda Akgül, programdan ayrılır ayrılmaz zehir zemberek açıklamalara imza attı. Partneri Hakan Ural'ı suçlayarak ithamlarda bulunan Akgül'ün açıklamalarının ardından Ural da zehir zemberek sözlerle iddialara yanıt verdi. 

Hakan Ural, Seda Akgül'e verdiği cevapta "İş etik ve ahlaklarına, örf adetlerimize, bir de değil birkaç kere aykırı davranma sonucu kaynaklanan ayrılık bu işe emek veren tüm kişi ve kuruluşların bir arada verdiği tasarruftur" dedi.

Hakan Ural'ın bu açıklaması Seda Akgül'ü çıldırttı. Akgül, Ural'ın geçmişine dair bazı haberleri alıntılayarak sosyal medya hesabı Instagram'da paylaştı.. "Türk örf ve ahlakını bize kim öğretiyor! Açık kaynaklardan alınmış, herkesin ulaşabileceği, yayın yasağı olmayan medya unsurlarıdır. Devamı bendedir!''