MAGAZİN

Serdar Ortaç en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Bu gün deseler hemen giderim!'

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç para biriktirmediği için pişman olduğunu açıkladı. Eskiden paranın sürekli geleceğini sandığını söyleyen Serdar Ortaç 'Bugün deseler hemen giderim!' sözleriyle en büyük hayalini açıkladı. Bakın Serdar Ortaç'ın en büyük hayali ve pişmanlıkları neymiş...

Ünlü şarkıcı kız arkadaşının ayrılma kararını sosyal medya hesabından öğrenip öğrenmediği ile ilgili soruya, "Seçil çok iyi bir kızdı, hala çok iyi bir insan. İnsanların buhran anı olabiliyor. Anlaşamadık. Bir şey oldu karşılıklı." dedi. 

SERDAR ORTAÇ'TAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Eski evliliği ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ortaç, tek eşliliğin önemini evlendikten sonra anladığını itiraf etti. Hayatını hep başkalarını mutlu ederek geçirerek yaşadığını boşandıktan sonra fark ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı karantina da kiminle olmak istediği sorusuna ise, "Aşk istemem. Eski karım da olmasın. Yalnız kalacağım ve yalnız öleceğim" dedi.

Hastalığınızdan dolayı risk grubundasınız. Nasıl karşıladınız bu pandemiyi?

'MS OLMANIN BİR İŞE YARADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Bende MS var. Bu bağışıklık sisteminin çöktüğü zaman ortaya çıkan bir hastalık. Bu hastalıktan dolayı bağışıklık güçlendirici ilaçlar kullandım ve doktorum o yüzden 'sen çok daha zor yakalanırsın bu virüse' diyor. O yüzden seviniyorum içimden. Bu durumda MS olmanın bir işe yaradığını düşünüyorum.

Geriye dönüp baktığınızda keşke ve iyi kileriniz nedir?

'ŞU AN ÇOK ZENGİN ADAMIN BİLE GİDEBİLECEĞİ BİR YER YOK'

Bu sürecin bana en büyük öğrettiği şey herkesin eşit hava alma hakkı var. Yani soluduğumuz hava sana da bana da eşit dağılıyor. Şu an çok zengin bir adamın gidebileceği hiçbir yer yok. Cebinde var bir milyon dolar ama uçağını kiralayıp Maldivler'e gidemeyecek. ya da canı sıkıldığı zaman Paris'te kahvaltı edemeyecek. Bizim kıskandığımız hiçbir şeyi yapamayacak o adam. Demek ki hava hepimiz için eşitti. Hep böyleydi ama biz idrak edemiyorduk.

"Serdar Ortaç yetkililerin 'evde kal' uyarısını dikkate almadı. Taksi durağına giderek oradakilerle sohbet etti" deniliyor. Bu konuda ne demek istersiniz?