MAGAZİN

Şeyma Subaşı sosyal medyada alay konusu oldu

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında 'Günaydın' pozu paylaştı! Alay konusu oldu.

Son olarak Bebek'teki kafesini kapatmasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Subaşı, bu sabah Instagram'a 'Günaydın' notuyla bir paylaşımla bulundu. İç çamaşırsız şekilde poz paylaşan Subaşı, sosyal medyada alay konusu oldu. 

Subaşı, fotoğrafa "Uyandığınızda ilk düşünceniz 'teşekkürler' olsun... Günaydın" notunu düştü. Şeyma Subaşı'nın paylaşımındaki bir detay ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Kolunun bir kısmının oldukça inceldiği görülen Subaşı'ya takipçileri 'O kolun hali ne?' diye sordu. Sosyal medya fenomeninin fotoğrafına photoshop yaptığı iddia edildi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda kendi YouTube kanalında Bebek'teki kafesinin masraflarının çok olduğunu, kirasının da epey pahalı olduğunu açıklayan Subaşı, kar edemediği için Healthyish adlı kafesini kapatacağını duyurmuştu. 

Sağlıklı yiyecek ve içecekler sattığı dükkanını kapatan Subaşı, 'Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar' ifadelerini kullanmıştı. Büyük heveslerle açtığı kafeyi kapatan Şeyma Subaşı, dükkanın malzemelerini de elden çıkardı. Subaşı'nın mekanından geriye sadece ismi kaldı.

Yorumlar
Günün Manşetleri