MAGAZİN

Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Guido Senia sınır dışı edilecek

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı İtalyan yeni sevgilisi DJ Guido Senia İsrail'den Türkiye'ye gelmiş ve 14 günlük karantina kuralına uymayarak milyonlarca insanı tehlikeye atıp sokağa çıkmıştı. Bakanlık harekete geçti...

Şeyma Subaşı, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sayılı günler sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı.

Sürekli yaptığı seyehatlerle dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı bu gezilerine İtalyan sevgilisiyle beraber de devam etti.

ŞEYMA SUBAŞI'NIN İTALYAN AŞKINA KORONAVİRÜS ENGELİ

Fakat ikilinin bu mutlu günlerine bir süre ara vermeleri gerekiyor...

Sebebi ise dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de teşhis edilen koronavirüs.

Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Guido Senia, yaklaşık 10 gün önce İsrail'den Türkiye'ye gelmişti.

TEDBİR ALMADAN GEZMEYE BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan uyarılarda yurt dışından Türkiye'ye gelenlerin en az 14 gün sokağa çıkmayarak kendilerini toplumdan izole etmeleri gerektiği söylenmesine rağmen, Subaşı ve sevgilisi yapılan açıklamaları dikkate almayarak sokaklara çıkıp gezmeye başlamıştı.

ŞEYMA SUBAŞI'NIN AÇIKLAMASI ŞİKAYETLERE ENGEL OLMADI

İkilinin sosyal medyada yayınladıkları görüntüler büyük tepki topladı.

Subaşı gelen tepkiler üzerine "İtalyan pasaportu olması İtalya'dan gelmiş olması anlamına gelmiyor. Zaten uçuş yok." şekiknde bir açıklama yaptıysa bu kimseyi tatmin etmedi.

BAKANLIK TELEFONLARINA ŞİKAYET YAĞDI

Toplumsal sağlığı tehdit ettikleri gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı'na telefon yağdı.

Vatandaşlar, yurt dışından gelen ve sokaklarda tedbirsiz bir şekilde gezen Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisini şikayet yağmuruna tuttu.

SINIR DIŞI VEYA 14 GÜN KARANTİNA

Alınan bilgilere göre bakanlık gelen şikayetler üzerine harekete geçti. Bu durumda İtalyan DJ Guido Senia ya sınır dışı edilecek yahut 14 gün boyunca karantina altına alınacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri