MAGAZİN

Sezen Aksu Mehmet Akif Ersoy'un evini güzellik merkezine kiraya verdi

Sezen Aksu, 2011 yılında 350 bin TL karşılığında satın aldığı Mehmet Akif Ersoy'un evini güzellik merkezine kiraya verdi.

Müzik dünyasının duayen isimlerinden Sezen Aksu, 2011 yılında İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un bir dönem yaşadığı Beylerbeyi'ndeki evi 350 bin TL'ye aldı. Sanatçı 3 katlı olan eve, 2014 yılında 500 bin TL değerinde tadilat yaptırdı ancak dışı cephesini aynı bıraktı. Aksu, satın aldığı evi güzellik merkezi olarak kullanılması için kiraya verdiği ortaya çıktı.

SIK SIK GİTİĞİ BİR GÜZELLİK UZMANI KİRALADI

Güzellik merkezi olarak kullanılan eve herhangi bir tabelanın asılı bulunmaması dikkat çekti. Sezen Aksu'nun evi kiraya vermeden önce güzellik uzmanına sık sık bakıma gittiği ve Beylerbeyi'nde bir yer açmak isteyen güzellik uzmanına evden bahsettiği öğrenildi.


'SEZEN BURADA ŞİİR YAZAR DEDİK GÜZELLİK SALONU OLDU'

Mehmet Akif Ersoy, Beylerbeyi civarında iki evde kaldı. 1908'den önce kaldığı ve şimdi Sezen Aksu'nun sahibi olduğu evde yaklaşık bir yıl yaşadığı söyleniyor. Bu arada mahallenin eskileri, Aksu evi aldığında sanat ve şair evi olur düşüncesiyle mutlu olduklarını dile getirdi. Aynı komşular, "Sezen şiir yazar burada" dediklerini ama şimdi bu hale gelmesinden mutlu olmadıklarını da aktardı.

Yorumlar
Günün Manşetleri