MAGAZİN

Şükriye Tutkun 'Erdoğan keşke babam olsaydı' sözünü niçin söylediğini açıkladı

Sanatçı Şükriye Tutkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan için paylaştığı "linç edileceğimi bile bile, aynı cümleyi tekrar kurmak istiyorum. Keşke benim babam olsaymış" mesajıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sanatçı Şükriye Tutkun, kendisine dair merak edilenlerle ilgili olarak Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e açıklamalarda bulundu.

''BABAM ANNEMLE KAVGA EDİP GİTTİ''

Çocuk yaşta babası tarafından terk edildiklerini belirten Tutkun, "Babanız sizi niye terk etmiş?" sorusuna "Bir gün annemle kavga ediyorlar. Babam çekip gidiyor, boşanmak için falan da gelmiyor galiba. Yıllar sonra beni bulmak için geldiğinde ise trafik kazası geçiriyor" yanıtını verdi.

Daha sonra evlerinde babasının sebep olduğu çok büyük bir yangın çıktığını, annesinden sonraki eşinin ve iki kızlarının o yangında hayatını kaybettiğini ifade eden Tutkun, "Babam daha da iflah olmuyor. 59'unda vefat etti" diye konuştu.

''TAYYİP ERDOĞAN'I BABA GİBİ GÖRÜYORUM SÖZÜMÜ BABASIZ BÜYÜMEYENLER ANLAMAZ''

Tutkun, "Hiç görüşme fırsatı bulmuş muydunuz?" sorusu üzerine de "İki kere. İkisinde de hastanedeydi. Yani toplasan bir saat konuşmuşluğumuz yok. Yani 'Tayyip Erdoğan’ı baba gibi görüyorum' sözümü, benim yaşadıklarımı yaşayanlardan, babasız büyüyenlerden başka kimse anlamaz" ifadesini kullandı. 

Bu noktada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında 2017 yılında yayınladığı ve geçen ocak ayında yeniden paylaştığı "Keşke benim de böyle bir babam olsa, ya da 'Keşke benim de babam olsa' diyesim geliyor" mesajıyla ilgili konuşan Tutkun, şunları söyledi:

''O FOTOĞRAFI GÖRÜNCE ÇOK ÖZENDİM''

"Ya siz Tayyip Bey’in torunuyla olan o fotoğrafı gördünüz mü? O kadar güzel bir fotoğraf ki, açıkçası özendim. Çünkü ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Aslında aynı fotoğrafı, yanlış hatırlamıyorsam babamın ölüm yıldönümüydü, paylaşmıştım ben. O kare bir kez daha karşıma çıkınca yine paylaşayım dedim."

''TAYYİP BEY'LE HİÇ GÖRÜŞMEDİK''

​Tutkun, sosyal medyada gündem olan bu paylaşımının ardından Erdoğan ile görüşüp görüşmediklerine dair soruya da şu yanıtı verdi:

"Yok. Tayyip Bey’le bugüne kadar hiç görüşmedim ki bunu konuşayım. Bir kere el sıkışmışlığım var, o kadar. Ama Emine Hanım ile çok konuştuk. Sağ olsun sever, destekler beni, ben de kendisini çok severim."

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri